NOVÝ RENAULT MÉGANE GRANDTOUR

30.07.2009 12:35

    Renault Mégane Grandtour byl navržen s ohledem na maximální komfort řidiče i všech cestujících ve voze. Přední sedadla jsou velmi pohodlná a díky velkému rozpětí nastavení mohou i osoby velkého vzrůstu zaujmout optimální polohu. Na vysokou míru komfortu a velkorysý prostor pro nohy se mohou těšit i cestující vzadu. V interiéru dále najdeme také řadu praktických odkládacích prostorů – Mégane Grandtour totiž sází na pohodu a pohodlí svých pasažérů.

KOMFORT

      Renault Mégane Grandtour nabízí první skutečně dostupnou integrovanou navigaci, která je pro řidiče při řízení velmi platným každodenním pomocníkem. Systém značky TomTom®, největšího evropského výrobce systémů GPS, je uživatelsky velmi vstřícný, výkonný a spolehlivý. Je dokonale integrovaný a ovládá se joystick ovladačem umístěným na středovém panelu. Aktualizace údajů v novém navigačním systému TomTom® je snadná a řidič má k dispozici různé informace a služby.

     Mégane Grandtour je dále vybaven i nejvyspělejšími technologiemi Renault, velmi praktickými pro každodenní používání: hands-free karta Renault na otevření a nastartování vozu, automatická parkovací brzda, automatická dvouzónová klimatizace nebo vysoce kvalitní audio systémy. Ve voze Mégane Grandtour se pokrok stává samozřejmostí.

     Interiér vozu Renault Mégane Grandtour se mění podle vašich potřeb. Sklopné zadní sedadlo dělené v poměru 1/3–2/3 a sklopné opěradlo předního sedadla spolujezdce (podle zvolené verze) vám umožní uspořádat interiér vozu do různých konfi gurací a přepravovat předměty o délce až 2,55 m!    
       

MOTORY

     Vůz Mégane Grandtour je dalším příkladem, který dokládá snahu značky Renault vyrábět ekologicky šetrné automobily. Tento závazek je prezentován označením Eco2, které udává, že vůz Mégane Grandtour je vyráběn v závodě certifi kovaném ISO 14001, obsahuje 11 % recyklovaných plastů a na konci životního cyklu vozu lze znovu využít 95 % jeho hmoty. Splněním těchto kritérií a snížením emisí CO2 pod hranici 140 g/km obdržely 3 motory vozu Mégane Grandtour označení Eco2. Potěšení totiž u značky Renault znamená i zodpovědnost.